2017. január 17., kedd

Egy testvérpár ejti rabul a fiatal lányok szívét

A srácokat a Hagyjál főzni című műsorban ismerhettük meg, de az igazi népszerűséget a Középsuli című sorozat hozta el számukra. A kimagasló színészi ambíciókkal rendelkező ikrek, hamar a fiatal lányok kedvenceivé váltak. Ugyan külsőre olyanok, mint két tojás, a személyiségük viszont különböző. Mit gondoltok, milyen tervekkel készülnek a jövőre nézve? Ha kíváncsiak vagytok rá, olvassátok el a velük készített interjúnkat!

A Középsuli című interaktív magazin már több, mint egy éve uralja a világ legnagyobb videó megosztó oldalát. A tizenévesek mindennapjait, örömeit és problémáit mutatja be a nézők számára. Milyen érzéssel tölt el benneteket a karakterek bőrébe bújni, és csatlakozni ehhez a filmes világhoz?
Elég izgalmasan kezdődött számunkra ez a filmes világ. Amikor a hagyjál főzni castingját követően kiderült, hogy bekerültünk műsorba, ugyanazon a napon kaptunk egy hívást a Középsulitól is, hogy lesz egy casting, amin szívesen látnának minket. Természetesen megragadtuk ezt a lehetőséget is. Nagyon boldogak voltunk, ez volt életünk egyik legjobb napja. A Középsuli sorozatban a szerepünk eleinte kissé furcsa volt, mert a valóságban még nem volt olyan szituáció, hogy mindketten ugyanarra lányra hajtottunk volna. Úgy érezzük, idővel belerázódtunk a szerepünkbe, így egyre gördülékenyebbek a felvételek is.

A forgatások alatt voltak vicces pillanatok?
Karcsi: A forgatások mindig fergeteges hangulatban telnek. Az összes szereplő kedves, nyitott, ha jön egy új ember, egyből befogadják maguk közé. Nevetésből és poénokból soha nincs hiány. Volt egy vicces forgatás, aminek a keretein belül olyan falatot kaptunk, hogy kitaláljuk bekötött szemmel, ki áll előttünk. Tapogatni lehetett, így én betettem egy pokrócot a pólóm alá, és úgy álltam oda a bekötött szemű Imi elé. Természetesen azt hitte, lány vagyok, és megilletődött, amiért megfogta a melleim. Addig pukkadoztunk, míg ki nem tört belőlünk a nevetés.

Információink szerint, hamarosan a mozivásznon is találkozhatunk a Középsuli szereplőivel. Mesélnétek erről? Elkezdtétek már a film munkálatait?
Igen, vannak olyan törekvések, hogy a sorozatot egész estés mozifilm formájában vászonra vigyük. Amikor meglesznek a konkrétumok, egyből fognak tájékoztatni minket.

2016. december 13-án a budapesti Benczúr Hotelben, egy közönségtalálkozó keretein belül volt lehetőségetek találkozni a rajongóitokkal. Hogy zajlott a dedikálás?
15 órára mentünk a Benczúr hotelbe, ahová a szerkesztők a dedikálást szervezték. A Globoport Média Holding Kft., mely a Középsuli sorozatot is gyártja, minden évben szervez az egyik terembe könyvvásárt, így a helyszín adott volt számunkra. Mindig kellemes élmény olyan emberekkel találkozni, akik ennyire szeretnek minket. Ami igazán meglepett, hogy az egyik lány úgy jött oda hozzánk, hogy egy olyan pólót vett fel, amin mi voltunk rajta. Aláírtuk neki, és utána beszélgettünk még majdnem egy órát.

Van kedvenc rajongói történetetek, amelyet szívesen megosztanátok velünk?
Találkoztunk egy kislánnyal az OVS Fesztiválon, aki nagyon mély nyomot hagyott bennünk. Amikor odajött hozzánk, teljesen lefagyott, amikor realizálta, hogy belőlünk kettő van. Egyszerűen nem akarta elhinni. Bár elég ijedt feje volt a látványtól, szerintünk nagyon cuki volt.

A közösségi oldalaitokon több alkalommal publikáltatok olyan videókat, amelyben énekeltek és gitároztok. Saját dal felvételén nem gondolkodtatok már?
Igen, sokszor töltöttünk fel az oldalainkra éneklős videókat. Saját számaink már vannak, ketten írtuk az összeset. Egyébként már elkezdtünk dolgozni a felvételeken, és úgy néz ki, hogy bő két hónap múlva ki fog jönni az első közös dalunk.

Mennyire szerepel a jövőbeli terveitek között a zenei hivatás? 
Mi nagyon komolyan szeretnék ezzel foglalkozni, ám az énektudásunk még nincs a megfelelő szinten, de természetesen folyamatosan dolgozunk azon, hogy fejlesszük magunkat. Reméljük tetszeni fog az embereknek az új dalunk. Az éneklés mellett pedig elkezdtünk egy saját YouTube csatornát is.

Mit üzennétek a Pop-Hopp Extra követőinek?
Olvassátok az oldalt, nézzetek sok Középsulit, imádunk titeket! Mindent köszönjük azoknak, akik követnek minket és pozitív dolgokat árasztanak felénk.

S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése