2017. január 22., vasárnap

Az egyik szemünk sír, a másik pedig örül #kpopperhírek


A 2NE1 feloszlik?
A koreai lánycsapat a 2NE1 ebben az évben egy szomorú hírt hozott nyilvánosságra. Úgy határoztak, hogy külön folytatják útjaikat. Senki ne keseredjen el, a tagok egyenként különféle hatáskörű szólóban aktívak lesznek. CL Amerikában lévő debütálására készülődik és egy albumot dobott piacra, Sandara Park, mint műsorvezető lesz látható a TVben. Természetesen a többi tagnak is vannak különféle tervei amelyekkel foglalkoznak. Ámbár szomorú hírt kaptunk, de ennek ellenére nagyon büszkék lehetünk a lányokra. Különféle díjakat sikerült bezsebelniük az évek folyamán és jelentős hírnévre tettek szert. A lányoknak az volt a véleményük, hogy nem tudtak elég illendően elbúcsúzni a rajongóktól. Ezért kihasználták a lehetőséget és még egy dalt adtak ki bizonyítékként, ez pedig a „Good Bye” címet viseli.  

Az amerikai Fuse TV írta, hogy 2NE1 jó benyomást kelt, mint egy csapat és vissza akarnak vonulni a színpadról. A dal már kikerült a legismertebb zenei portálra és fél nap alatt sikerült elérnie az egy millió megtekintést. 


Rain és Tae-Hee bejelntése
Mindkét sztár helyzetét vonatkozóan újra szóbeszéd keresztjébe került az ismer pár Rain és Kim Tae-Hee várható esküvőjükről. Miután nem tagadták a híreket a pár hivatalosan is bejelentette házassági szándékukat. Rain posztolt Instagramjára egy kézzel írott levelet a fanjai számára amelyben mindenekelőtt támogatásukat kérte majd köszönetet mondott és kinyilatkoztatta nagy újdonságát, hogy a barátja, a színésznő Kim Tae-Hee és ő egy kicsi és szerény esküvőt terveznek. 

 A hírek értelmében az esküvő Január 19-én megrendezésre került. Rain maga már nem akart további információt elárulni esküvőjük időpontjáról. Az ismert énekes és a színésznő négy éve egy pár és mostanra már boldogan élvezik mézes heteiket.

H.V

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése