2016. május 25., szerda

Különleges előadással jelentkezik a Paris Musical Műhely

A társulat hamarosan bemutatja legújabb darabját „Tényleg szeretsz?” címmel. A teljesen egyedülálló színdarab különlegessége, hogy az előadás alatt világítsa rá a közönséget arra a bizonyos kérdés megfejtésére, amely akkor merül fel a gondolatainkban, amikor érzelmeinket labilisnak érezzük. A hétköznapi kételyek, nem szokványos módon megválaszolva. 


A Paris Musical Műhely azzal a céllal alakult, hogy a tehetségek egy teljesen egyedi pedagógiai módszerekkel lépjenek a fejlődés útjára, illetve lehetőségük legyen a maximális tehetség kibontakoztatása. A társulat tagjai a színjátszás szeretete mellett hatalmas hangsúlyt fektetnek a társaik segítésére, illetve a mélyen rejlő értékek felkutatására és kibontakoztatására. A csapat már több népszerű és sikeres előadást tudhat maga mögött, de nálunk sosincs megállás. Tóth Veronika rendező, Fejes Szandra zenei vezető és Klajkó Szandra koreográfus közösen egy különleges, Magyarországon még sosem látott előadással készül az érdeklődők számára.


2016. Május 27-én 19:00-kor az Újpesti Polgár Centrum Színháztermében kerül bemutatásra a „Tényleg szeretsz”című prózai és zenés színdarab, amely az emberek érzelmeikkel vívott örökös harc megoldására hívja fel a figyelmet. Az előadás szereplői számos élethelyzetet mutatnak be. A párkapcsolatoktól, a hazugságokon és a meneküléseken keresztül egészen az igazi megtalálásáig vezetik végig a nézőket. Az elgondolkodtató történeteken, az érzelmes szövegeken és belső monológon túl, változatos dalokkal és prózával színesítik az előadást. A legnagyobb érdekesség, hogy a dalokat és monológokat variálva, a nézők minden alkalommal egy teljesen új szemszögből tekinthetik meg a színdarabot.

Az elkészült festményekből kiállítást terveznek
Az előadás egyik különlegessége, hogy a színdarab leforgása alatt a szereplők megfestenek egy érzelmeikkel és hangulataikkal azonos képet. A társulat tagjai akril festékkel vásznon, a színek segítségével ábrázolják az éppen aktuális lelkiállapotukat. A festmény elkészítésében hatalmas segítségükre lesz Budai Tímea vizuális instruktor művész, aki már több pályázaton és kiállításon nyújtott kiváló teljesítményt. A társulat számára a festési technikát, illetve a színkeverést tanítja és felügyeli. Az elkészült alkotásokból egy kiállítás fog születni. 

Az előadásról, illetve a támogatói jegyvásárlásról bővebben a Paris Musical Műhely facebook oldalán kaphat tájékoztatást.

S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése