2016. május 13., péntek

Freddie a 61. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében!

Kedd este a stockholmi Ericsson Globe adott otthont a 61. Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjének. A 18 ország versenyzői közül szinte mindenki angol nyelven adta elő a versenydalát – beleértve a hazánkat képviselő Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) is, aki a világszínvonalat elérő produkciójával hatalmas sikereket aratott. A nézők és az öttagú nemzeti zsűri egységesen arra az elhatározásra jutott, hogy az énekesnek ott a helye a döntőben! 

A dal üzenete: „Merj eredeti lenni” 
A magyar énekes az idei év Februárjában „A Dal” című műsor első helyezettjeként végzett, így kapott lehetőséget arra, hogy képviselje Magyarországot ezen a hatalmas volumenű rendezvényen. A Pioneer című dala egy különös üzenettel szolgál, hogy merjünk eredetinek lenni. A zenét Szabó Zé, a szöveget pedig Csarnai Borbála írta. Az Eurovíziós Dalfesztiválon az énekes mellett a színpadon állt három vokalistája Mészáros Tamás, Molnár Gábor és Wodala Barnabás, valamint Baranya Dávid táncos-dobos is.


Sokan úgy vélik, hogy az énekes biztos befutó 
Több magyar weboldalon felröppentek olyan pletykák, hogy az idei magyar indulónk Freddie nagy esélyekkel indul a végső győzelemért. Nem csak hazánkban, hanem külföldön is hatalmas találgatások keringenek, hogy idén ki lesz a befutó. Az Eurovíziós Dalfesztivál német honlapja, illetve a brit Metro szerint is van remény dobogós helyezést elérni.

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése