2015. december 3., csütörtök

Laza Rádióban a Pop-Hopp Extra csapata - Sztárvendég: Fábián Éva

Kedden a Laza Rádió látott vendégül minket egy kellemes beszélgetésre. A két órás adásidő alatt rengeteg érdekességet tudhattak meg a hallgatók a Pop-Hopp Extra blogunkról, az interjúk készítéséről és a jövőt illetően is pár titkot sikerült elárulnunk. Az este folyamán, telefonon sikerült utolérnünk Fábián Éva énekesnőt. Most is, mint minden alkalommal hatalmas örömmel, a tőle megszokott kedvességgel fogadta megkeresésünket. A vele készült interjút már megtekinthetitek a Youtube csatornánkon.

Fontos számára a jótékonykodás
Fábián Évának még nem jutott ideje elkezdeni a karácsonyi készülődést, hiszen a Kormányablak Roadshow keretein belül járja az országot. Számtalan nagyvárosban fellép a gyerekkoncertjeivel, és mostanság sok TV műsor látja vendégül. A rengeteg munka mellett mégis sikerül időt szakítania olyan fontos dolgokra is, mint a jótékonykodás. Az énekesnő December 13-án 15:30-kor a Mikulásgyárba készül egy remek jótékonysági fellépésre, hogy egy kis karácsonyi hangulatot és vidámságot varázsoljon a gyermekek, illetve a gyermeklelkű felnőttek arcára.

Dubajban, pálmafák alatt karácsonyozott
Az örökké mosolygós énekesnő az adás alatt elmesélte az egyik legemlékezetesebb karácsonyi ünnepét. Évekkel ezelőtt, az Egyesült Arab Emirátusban volt énekelni, ahol pontosan 6 és fél hónapig volt távol. A Karácsonyt és a Szilvesztert is Dubajban töltötte, hatalmas hőségben a pálmafák alatt. Ugyan nagyon messze volt az otthonától, mégis sikerült meghitté és családiassá varázsolnia ezeket a napokat. Hogy hogyan? Többek közt ezt is elmesélte a rádióadásban!

Laza Rádió részlet 2015.12.01 

S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése