2015. december 3., csütörtök

Laza Rádióban a Pop-Hopp Extra csapata - Sztárvendég: Zoltán Erika

2015.12.01-én egy rádió adás keretein belül beszélgettünk Zoltán Erikával, akitől több fontosabb információt megtudhattunk. Erikát éppen otthon sikerült elérnünk, de örömmel válaszolt kérdeseinkre.. talán még olyat is elárult amit egyenlőre nem szertett volna.. :)

Megkérdeztük tőle, hogy milyen eseményekkel készülnek ebben a hónapban. Elmondta, hogy December 6-án kerül megrendezésre az Angels Hungary Gyermekszépségverseny, melynek ő lesz a háziasszonya. Aztán 19-én kerül megrendezésre tánciskolájának a Karácsonyi Gálája, mely három részre lesz bontva. Ez azt is bizonyítja , hogy igen népszerű a művésznő által vezetett tánciskola.. Ekkor kicsit kitért a közeljövőben lévő fellépéseire. Megtudtuk , hogy karácsonykor sincs megállás, hiszen 25-én már koncert van, ráadásul kettő helyen. Ha jól emlékszem akkor Salgótarjánban illetve Budapesten a Liget Clubban is látható/hallható lesz.

Ezt követően rátértünk az év utolsó előtti napjára, mert december 30-án lesz egy nagy Klubkoncert. Természetesen Erikát ismét a fantasztikus Gríz zenekar fogja kísérni. Többek között színpadra lép vele Szklenár Gabriella, akit mindenki csak Baby Gabiként ismer. Van egy "titkos"ember is, ugyan ha jól értettem és sejtéseim nem csalnak akkor én már tudom ki lesz az és izgatottan várom ezt a közös produkciót is. Talán mondani sem kell, hogy Robby D-vel készült duettek is fel fognak csendülni. Koncert előtt és után sem maradunk zene nélkül, hazán legnagyobb Dj-je is jelen lesz, aki nem más, mint Dj Dominique. Dj M ezen a napon fogja bemutatni a Casanova remixét, mely nagyon jóra sikeredett. Persze egy Erika buli sem az igazi a táncosok nélkül, ezért biztosan állíthatom, hogy ezen a bulin is sok tánc lesz.

Egy új klippel is napvilágot lát még az idén. Mivel kapcsolatuk és a tánciskola is 25 éve működik, ezért a 25év című szuper dalt láthatjuk majd klip formájában. De egy kicsit kanyarodjunk vissza, hiszen Zoltán Erika és Kátai Róbert lányának nemsokára születésnapja lesz, ráadásul egy igen emlékezetes korba fog lépni. Kátai Zoé Roberta idén december 20-án tölti 18. életévét, Zoé igencsak kiveszi a részét a tánciskolában is hiszen mára már nem csak kicsiket tanít táncolni, hanem a nagyobbakat is. Ez úton is kívánunk nagyon sok boldog születésnapot Zozinak. Erikának sok sikert a Klubkoncerthez és a táncgálához is kívánunk sok szerencsét :)


Laza Rádió részlet 2015.12.01

M.M

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése