2015. december 4., péntek

Laza Rádióban a Pop-Hopp Extra csapata - Sztárvendég: DJ Dominique

Várkonyi Attilával, az az Dj Dominique-al Tatán a Pikantóban, illetve egy rádió műsorában beszélgettünk a December 19-i "Nagy Budai Házibuli" elnevezésű partijáról. Mely Budapest egyik nagyobb szórakozóhelyén a Symbolban lesz megrendezve. Szóba került még Tata város is, hisz sokat jár erre felé.


Exkluzív környezet, igényes dallamok és neves előadók várják a nagyérdeműt. Az est folyamán lesz felállítva egy fa, mely a "mindenki karácsonyfája" nevet viseli majd. Ez azért fontos, mert jövőre a Paralimpia éve lesz és minden egyes dísz után, melyet a bulizók vagy sztárvendégek aggatnak a fára, a magyar paralimpiai csapatot, támogatók által tudják előrébb juttatni céljaikhoz. A neves dj-ről tudhatjuk, hogy nem áll tőle távol a jótékonykodás, ezért én meg sem lepődtem a közös karácsonyfa díszítésen. Egy kicsit szemezgessünk a fellépők közül is, hiszen ott lesz Csordás Tibi a Fieszta frontembere, Kiki az Első emelet frontembere, Inti a TNT egyik frontembere, a Kerozinból Axel, FLM és meglepetésszerűen meg fog jelenni egy igen ismert énekesnő a 90-es évekből, valamint a lemezlovasok sem hiányozhatnak. Többek között Dj Hudák, Dj M és Dj Thomx, aki születésnapját fogja itt ünnepelni. Ugyan is Thomx december 6-án született, ezért számára különösen fontos ez a hónap. Elmondása szerint, nagyon élvezi ezt a helyzetet mert dupla annyi csokit kap. Azt mondanom sem kell, hogy a házigazda Dj Dominique lesz, aki szintén feleveníti saját és közönsége kedvenc slágereit.

Decemberben több fellépése is lesz, de megyénkbe is ellátogat. Karácsony mindkét napján megtalálhatjuk a lemezjátszók mögött a tatai Pikantó Dj pultjában. A várost és a helyiséget is nagyon közel érzi a szívéhez, ezért izgatottan vár minden egyes bulit. Körülbelül 5 éve járt Tatabányán a Bányásznapon, mikor a Dolly Roll is. - "Emlékezett vissza Attila" -
  Aki szeretne a közeljövőben ismét ezen a rendezvényen fellépőként jelen lenni. De jár Eszergomba , Mogyorósbányán , Kisbéren.. Szilveszterkor is minden szórakozóhely Őt szeretné, viszont abban biztos vagyok, hogy időben megtudjuk mikor és hol lehet őket fellelni.

Laza Rádió Részlet 2015.12.01


M.M

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése