2015. november 9., hétfő

Hamarosan itt a Karácsonyi DiJo Klub!

Schäffer Edina „DiJo” Szeptember végén rendezte meg az első hivatalos DiJo Klubot, amelynek az Old Man’s Kávézó adott otthont. A hangulatos rendezvényre kilátogatók betekintést nyerhettek Edina életébe és munkásságába, csodálatos hangjával pedig elvarázsolta a közönséget. Az est sztárvendége a Napoleon Boulevard énekesnője Vincze Lilla volt. A nagy érdeklődésre való tekintettel hamarosan jön a folytatás, már gőzerővel zajlanak az előkészületek. Ez azért is lesz igazán különleges, mert a karácsonyi klubban rengeteg új dal is felcsendül. A részletekről bővebben személyesen Edina mesélt nekünk! 

Szeptemberben végén az Old Man’s Kávézóban került megrendezésre az első hivatalos DiJo Klub, ami hatalmas sikert aratott. Mesélnél róla? 
DiJo: Igen, túl vagyunk az első DiJo Klubon az Old Man's Kávézóban, nagyon nagy siker volt. Nem számítottunk rá, hogy így elsőre ennyien kíváncsiak lesznek ránk. A klub nagyon otthonosra, bensőségesre sikeredett, épp ahogyan én szerettem volna. Nagyon köszönöm az Old Man's vezetőjének Törjék Pirosnak, hogy otthont adott nekünk, igazi kuckós otthont és az Old Man's "legénységének" akik nagy szeretettel fogadtak és várják már a következő klubot, sőt nógatnak, hogy mikor lesz megint. :) Mesteremnek, Vincze Lillának pedig nem is tudom kifejezni szavakkal, hogy mennyire hálás vagyok, hogy eljött, hogy segít, támogat, tanít mindenben ilyen hihetetlen mértékben S utoljára, de egyáltalán nem utolsó sorban csapatomnak, a Sufni Tuningnak, akik már a következő klubot szervezik teljes mellbedobással. Nagyon köszönöm nekik. 

Honnan jött az ötlet, hogy megrendezed a DiJo Klubbot? 
DiJo: Az ötlet már legalább két éve megvan a fejemben, de nem találtam eddig olyan kuckós kis helyet, ahol nyugodtan, fesztelenül tudunk beszélgetni, de ugyanakkor elő is adhatom dalaimat, hívhatok vendéget. Mindig erre vágytam. Most teljesült. 

Miként zajlottak az előkészületek? Kik azok, akiknek köszönhetően sikerült megszervezni a rendezvényt? 
DiJo: Egy ilyen klubot az ember hónapokkal előtte elkezdi szervezni. Tehát hosszú, átgondolt, következetes munka ez is, mint minden precíz és pontos munka. A csapatomnak köszönhetek mindent, akik rengeteget segítettek a szervezésben. Az énektudásomban és minden egyéb emberfeletti támogatásban pedig, mint említettem, Vincze Lillának tartozom hálával. Nagyon köszönöm, és büszke vagyok arra, hogy épp Ő nyitotta meg a legelső igazi DiJo Klubot. 

Mint említetted, Vincze Lilla is jelen volt a Klubban. Miért pont őt választottad az est vendég fellépőjének? 
DiJo: Lilla a mesterem és énektanárom is egyben. Mesterem, mert nem csupán az énektechnikát tanítja, az életben is eligazít bölcs szavaival, életével, tetteivel igazi példát mutat. Nem volt számomra kérdés, hogy őt hívjam először, és nagyon boldog vagyok, hogy eljött az én kis klubomba. 

A közösségi oldaladon megosztottad a követőiddel, hogy szervezés alatt van a következő DiJo Klub. Egy kis részletet elárulnál róla? Mikorra tervezitek? 
DiJo: A következő egy igazán hangulatos karácsonyi DiJo Klub lesz és már a vendégemet is elárulhatom, hogy ki: Gerendás Péter. Mit mondjak? Hihetetlen, hogy eljön. Nagyon nagy művésznek, embernek tartom Őt is, példamutató az élete és a művészete. Nekem ezek a dolgok nagyon fontosak. Egy szóval, Gerendás Péter lesz a vendégem, ahol majd az is kiderül sok más érdekesség mellett, hogy hogyan is futottunk először össze egy színpadon és mikor. 

Információink szerint meglepetésekkel is készülsz erre az alkalomra. Elárulnál erről egy kis titkot? 
DiJo: A meglepetés egy része mára már nem titok, a vendégem. Ugyanakkor a nyereményjátékok mellett más dalokkal készülök, mint ami esetleg eddig megszokott volt tőlem. Nem árulom el. Gerendás Péterrel is kapcsolatos a következő meglepetésem, ezt sem árulhatom el. Jó titoktartó vagyok! :) 

Mire számíthat az, aki ellátogat a második DiJo Klubba? 
DiJo: Aki eljön hozzánk egy bensőséges, beszélgetős, jó hangulatú estére számíthat, ahol ellazulhat a hét fáradalmai után, kedvesét kézenfogva, kényelmes öltözetben különleges, soha vissza nem térő beszélgetésnek és együtt zenélésnek is részese lehet, ahol minket is talán kicsit jobban megismer és beleláthat a mi életünkbe is. 

Mit üzennél a Pop-Hopp Extra követőinek? 
DiJo: Azt üzenem a Pop-Hopp Extra követőinek, hogy jöjjenek el mindenképp a DiJo Klubba, mert mindig új, mindig más és mindig különleges dolgok történnek itt nálunk. Mindenkit szeretettel várunk!

S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése