2015. november 5., csütörtök

Dér Heni különleges videóklippel készül! - Interjú

Dér Henrietta a Megasztár első szériájából, későbbiekben pedig a Sugarloaf zenekar tagjaként vált ismerté a nagyközönség számára. Az igazán nagy fordulat 2013-ban következett be az életében, amikor úgy döntött, hogy szóló énekesnőként folytatja a pályafutását. Dalai hatalmas sikereket ért el a legnagyobb videómegosztó oldalon, sőt még a rádiók legtöbbet játszott slágereivé váltak. Gondolhatjuk, hogy ezt már nem lehet felülmúlni.. Vagy mégis? De az új videóklip vajon miért lesz sokkal különlegesebb, mint az eddigiek? – Interjúnkban erre a kérdésre is választ kaphattok! 

Henit a tatabányai Royal szórakozóhelyen sikerült elcsípnünk egy kellemes beszélgetésre. A közel negyed óra alatt rengeteg érdekességet osztott meg velünk. Elmesélte, hogy milyen is ez az R’n’B All Stars buli, miben más, mint a megszokott fellépései. Ezenkívül még a színházról is szó esett. Gondoltátok volna, hogy már gyermekkorában érdekelte ez a világ? - Mégis csak felnőttként sikerült közelebb kerülnie hozzá, sőt riportunkban megtudhatjátok, hogy legutóbb melyik darabban kapott szerepet. 

Beszélgettünk a személyes blogjáról is, hiszen nem rég kezdett bele a „virtuális napló” írásába. Első bejegyzésében a gyermekkorát meséli el az olvasóinak, és egy pár mókás dolgot a riportban nekünk is elárult. Bár kitűnő tanulmányi eredményekkel büszkélkedhetett, nagy mókamester volt az iskolai évek alatt. „Nagyon sok hülyeséget csináltam! Otthon nem mertem nagyon sokat rosszalkodni, inkább ilyen apró csínytevéseket tudnék felsorolni..” – mesélte az énekesnő.

Helyszínt a tatabányai Royal szórakozóhely biztosította!

S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése