2016. december 14., szerda

Őszinte mosolyok, kedves tekintetek és mérhetetlen szeretet! - Valóban csak ennyi kellene a folytatáshoz?

Klajkó Szandra életében sosincs megállás. Az énekesnő amellett, hogy gőzerővel készül a következő LélekLazító klubjára és az első saját könyve megjelenésére, az ünnepek közeledtével újra mikrofont ragadt. A fiatal korosztály legnagyobb örömére, egy valódi hercegnő bőrébe bújva, interaktív gyermekműsorral járja az országot.



Pár hónappal ezelőtt azt nyilatkoztad, hogy egy rövid időre háttérbe szeretnéd szorítani a zenei karriered, most mégis egy interaktív énekes gyermekműsorral járod az országot. Hogy vezetett el az utad gyerekekig? 
Szandi: Tulajdonképpen már 15 éves korom óta volt szerencsém gyerekek tanítani a tánc szeretetére. 3 évvel ezelőtt egy produkciós iroda kiválasztott egy interaktív énekes-táncos gyermekműsorra. Azóta minden évben mikulás és karácsony környékén járom velük az országot!

Fotó: Szűcs Zsuzsa
Milyen szempontokat veszel figyelembe a műsor összeállításánál?
Szandi: Gyermek dalokat énekelek és közben táncot tanítok. A lényeg a játék, hogy mosolyt csaljak az arcukra, illetve aktívan részt vegyenek a műsoromban ők is. Hiszen ez róluk szól valójában nem rólam.

A fellépések alkalmával mennyire sikerül elmélyülnöd a gyermekek világában?
Szandi: Eközben én is egy kicsit gyerek lehetek. Nagyon hálás vagyok ezért a sok gyermekért, akiket az utamba sodort ezáltal az élet, mert csodás, tiszta és őszinte energiák. Nagyon könnyen megtalálom velük a közös hangot.

Mit gondolsz, mennyivel nagyobb felelősség gyermekeknek énekelni?
Szandi: Azt gondolom fontos, hogy az előadó maga is hinni tudjon a mesékben és a csodákban és abban, amit csinál, mert akkor lesz hiteles. Ne a pénz motiválja, és ne csak azért menjen fellépni, ez egy nagy kihívás. A gyerekek megérzik ki az, aki valóban kíváncsi rájuk vagy csak feltesz egy kérdést, mert fel kell tennie.



A zenei hivatás mellett, hatalmas hangsúlyt fektetsz az emberek életfelfogásának javítására is. Már közel egy éve vezeted a saját LélekLazító klubod, ahol rendszeresen új témákat dolgoztok fel. Milyen tervekkel készülsz a következő alkalomra?
Szandi: Az a küldetésem, hogy az emberek hétköznapjaiba akár a művészet akár a csoportos vagy egyéni foglalkozásaim által valami pozitívumot csempésszek. Egyre többen kezdenek nyitottabbá válni maguk felé. Ahogy látom a változást én is tanulok és mosolyog a lelkem. Fő célom az, hogy az emberek jobban figyeljenek arra ami körül veszi őket, mert nem tud mindent a szemünk érezni. A lélekkel tudunk valóban látni. 2017.Január.6.-án már kezdjük is pozitív évet, a fogadalom tételekkel a LélekLazító klubban. Várunk mindenkit sok szeretettel!

Fotó: Szűcs Zsuzsa
A csoportos LélekLazítás mellett, egyéni foglalkozásokra is ellátogathatnak hozzád. Az ilyen kezeléseket hogy kell elképzelni, illetve mennyire van köze a pszichológiához?
Szandi: Az egyéni LélekLazító tulajdonképpen egy kötetlen beszélgetés. Egy olyan képességgel áldott meg a sors, hogy ha engedélyt kapok a lazulótól akkor bele tudok látni az életébe, külső szemmel rálátni a problémák forrásira, esetleges megoldásokat kínálok neki. De minden esetben ő dönt, én csak utat mutatok. Senki életébe nem szólok bele. Energiát kérünk neki és egy tisztítást! Eddig pozitív visszajelzéseket kaptam, és ez örömmel tölt el. Ehhez kapcsolódóan hirdettem az ünnepekre egy nyereményjátékot az oldalamon. Remélem sok ember eljut hozzám és továbbra is tudok segíteni.

Információink szerint, már nem kell sokat várni az első LélekLazító könyv kiadására sem! Pontosan mit lehet erről tudni? Mikorra várható a megjelenés?
Szandi: 2017 Februárra terveze. A könyv egy hétköznapi társ lesz mindenkinek. Egy valódi önbizalom bomba. Tele olyan pozitív dolgokkal és megoldásokkal, amelyekre mindenkinek, nekem is szükségem van. Saját tapasztalataimból írtam ezt a könyvet. Nagy öröm lesz és egy álom válik valóra, ha majd a kezemben tarthatom és átadhatom másoknak is!

Mit üzennél a Pop-Hopp Extra követőinek?
Szandi: Kellemes ünnepeket és csodás újesztendőt kívánok! Ez az év az elengedések és a lezárások éve! Engedjétek azt, ami már nem kell fogadjátok ami érkezik jövőre! Sok mosolyt!

S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése