2016. december 22., csütörtök

Így készülnek a sztárok karácsonyra

„Karácsonyfa vásárlás, ajándék csomagolás és mézeskalács sütés!” – legalábbis majdnem minden háztartásban hasonlóképp kezdődnek az ünnepi teendők. Az üzletekben már december elején érezhető a feszült hangulat. Az emberek igyekeznek a legmodernebb ajándékokat megvásárolni, beszerezni a hatalmas karácsonyfát, és a hozzávalókat ahhoz a hiányozhatatlan bejglihez. Képes összeállításunkból három olyan hírességet mutatunk be, akiket már látszólag elvarázsolt az ünnep hangulata!

Az egyedi díszek mestere
Szandit nem csak fantasztikus hangi adottságokkal áldotta meg a sors, hanem a kreativitása is határtalan. Valószínűleg már családi hagyománnyá válhatott náluk az egyedi karácsonyfadíszek elkészítése, hiszen minden évben újabb fantasztikus alkotással állnak elő. Az énekesnő hatalmas boldogsággal osztotta meg közösségi oldalán követőivel, hogy idén öt gyönyörű, egyedileg elkészített angyalkával bővítették a palettájukat. Ebből adódóan talán nem is meglepő, hogy már csak saját készítésű díszek foglalnak helyet a család karácsonyfáján.
Dér Heni már a karácsonyfa felállításával is elkészült
Még pontosan kettőt kell aludni szentestéig, de úgy tűnik, Henit ez egyáltalán nem zavarja. A közösségi oldalán megosztott fényképét azzal a szöveggel publikálta, hogy az utolsó pillanatban sikerült elkészítenie mindent, és jöhet a karácsony. Hát valószínűleg az ünnepi hangulat annyira elragadhatta, hogy még idő előtt mindent próbált a lehető legtökéletesebben elkészíteni, köztük már a karácsonyfa felállításával is végzett. A rajongók persze most is mókás megjegyzésekkel illették, miszerint annyira rohan, hogy szenteste már a húsvéti nyuszit fogja várni. Hát Jézuska vagy nyuszi, teljesen mindegy, a lényeg, hogy békében és szeretetben teljen az ünnep.

Úgy tűnik, Sarka Katáékhoz már bekopogtatott a Jézuska
Talán nincs olyan gyerek, aki ne indult volna felfedezőútra a karácsonyi ajándékok felkutatása miatt. De akad olyan helyzet is, amikor a szülők sem bírják kivárni az ajándékosztást. Hogy melyik verzió lehetett Katáéknál azt egész pontosan nem tudni, de az biztos, hogy az „elő Jézuska” megérkezett a gyerkőcökhöz is. Közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy olyannyira sikerült meglepni a kicsiket a Hernyós játékkal, hogy több, mint két órán keresztül nem tudták lerakni. Egyébként Kata már gőzerővel készül az ünnepekre, a Facebookon naponta publikálja a karácsonyi fotókat, emellett azt is elárulta, hogy náluk bizony nem műfenyő fog állni a nappaliban.

S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése